lördag 27 februari 2016

FOT 58 ÄTBAR (362)


Har du testat att baka långjäst bröd i järngryta? Om inte, så rekommenderar jag det. Såååå gott!
För tips och inspiration kolla HÄR och HÄR. 

9 kommentarer:

  1. Ser gott ut - fin färg och snyggt med järngrytan i bakgrunden.
    Jag gör det här brödet ganska ofta och jag håller med - kanongott och såå enkelt att göra.

    SvaraRadera
  2. Har inte testat, men efter din bild och efter att ha kollat in receptet ska jag absolut göra det.

    SvaraRadera
  3. Det där ser verkligen gott ut - ska genast spana in länkarna :) Tack!

    SvaraRadera
  4. Smarrigt! Testade ju faktiskt grytbröd för längesen men nu kör jag bara på plåt. Det blir ju mycket snyggare form i grytan (platt och enormt stort bröd blev det i morse), tack för påminnelsen!Vad du fotar fint och att du bara kommer på något varje dag, helt otroligt! Kram kram

    SvaraRadera
  5. Ser väldigt gott ut. Måste prövas. Tack för tipsen !

    SvaraRadera
  6. Det låter spännande, så det måste jag pröva! Fin bild som gör att lockar extra mycket att pröva. :)

    SvaraRadera
  7. Så fin form och färg på brödet,mmmm

    SvaraRadera
  8. Verkligen fina bilder du har lagt upp på brödbaket och dessutom receptet... 1000 tack för det! Måste testas. :)

    SvaraRadera